Serveis

Els Nostres Serveis

Venda i reparació d'equips

A Micro Planet oferim un servei personalitzat d’assessorament , l’objectiu és oferir la millor solució tant a nivell de Hardware com de Software. Venem productes tant de marques reconegudes en el mercat com de clònics i garantim la seva qualitat.

Micro Planet ofereix els següents dispositius informàtics:

Servidors, Ordinadors, Portàtils, Netbooks, Tablets, E-Books, PDAs, Routers, Firewalls, Switchs, Punts d'Accés Wifi, Videovigilància, Sistemes d’alimentació ininterrompuda SAI, Monitors, Impressores, Escàners, Equips Multifunció.

Ordinadors

Realitzem el manteniment dels seus equips al mateix domicili, empresa o al nostre taller. Reparem tot tipus d’equips i perifèric informàtics, servidors, PC, portàtils, impressores ...

Servidors

Servei d’instal·lació, configuració i suport a servidors basats en tecnologia Microsoft Windows.

Instal·lació i configuració de xarxes

Configuració, optimització i instal·lació de la xarxa de la seva empresa. Des de petites xarxes fins a xarxes amb gran nombre de connexions.

Subministrament de tota mena de dispositius per permetre una millor comunicació i rendiment entre els equips de la seva xarxa i exteriors.

Som distribuïdors de software

Distribuïm qualsevol software del mercat

Som proveïdor autoritzat de A3ERP (Wolters Kluwer)

Distribuïdor de Cuiner (Software de Restauració)

Distribuïdor de SIOGES (Software de TPV)

Pagui només pel que imprimeixi.

Gràcies aquest tipus d’acord podrà disposar d’un preu per pàgina impresa (preu per còpia). Ens ocupem de tot: instal·lació i formació dels usuaris, el subministrament dels consumibles, i el manteniment dels equips. Sense mínims; si no imprimeix no paga.

Instal·lació de càmeres de seguretat

Instal·lem i mantenim tot tipus de càmeres de seguretat (IP, HD, Digitals i Analògiques), interiors, exteriors, domo, nocturnes …

Amb els nostres equips vostè podrà controlar en tot moment i des de qualsevol lloc del món, de forma fàcil, el que ocorre en el seu habitatge o negoci (control dels seus fills, personal neteja, control de treballadors, horaris…) El nostre software és compatible amb tots els dispositius mòbils i tabletes (Android, Iphone…) i PC.

Programació a mida

A Micro Planet desenvolupem projectes a mida adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Realitzem anàlisi en profunditat de les necessitats del client.

Elaborem aplicacions d'escriptori, aplicacions web, o aplicacions híbrides. Permetent al client estar sempre connectat amb la seva aplicació de gestió.

Creació de pàgines web

Des de Micro Planet oferim servei de creació i optimització de pàgines web a un preu insuperable. Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat d’ús, que atregui clients i els permeti obtenir la informació que busquen de forma ràpida i senzilla. Obtenir un bon disseny web, creatiu, clar i efectiu, és clau per a la presència online de la seva empresa.

Gestió de dominis, correu-e, hosting web

Amb la nostra col·laboració podrà economitzar temps, racionalitzar recursos optimitzant la seva productivitat assegurant el rendiment de la inversió en tecnologia.

SEO (optimització en motors de recerca)

Les nostres webs estan fetes amb les últimes tecnologies i es lliuren amb codi net perquè els motors de cerca estimin la seva pàgina web. I si ho desitja, podem fer-li un manteniment SEO específic.

Distribuïdor autoritzat de VozTelecom

El servei de línies de veu IP, Direct de VozTelecom, s’adapta totalment a les necessitats de cada client gràcies a totes les seves modalitats, a mes de ser compatible amb les principals marques de centraletes del mercat. Tanmateix, porta més de deu anys sent el líder del mercat de la telefonia IP.

Centraleta al núvol amb telefonia, prestacions i suport il·limitats

Amb Centrex Unlimited de VozTelecom la seva empresa tindrà un servei de comunicacions complert i personalitzat que s’integrarà en les aplicacions de la seva empresa. Centrex Unlimited l’hi ofereix una centraleta al núvol per empreses amb prestacions sense límit, telefonia fixa i mòbil amb trucades il·limitades, fibra de fins a 600Mb i atenció al client 24x7, una solució per gestionar la seva empresa sense limitacions ni preocupacions.

Distribuïdor autoritzat de Parlem Telecom

Parlem és l’operadora de telecomunicacions nascuda a Catalunya, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix i que aspira a donar servei als seus clients a qualsevol racó del món.

Oferim serveis a Particulars i a Empreses de:

• Telefonia mòbil • Internet • Telefonia fixa
Còpies de seguretat remotes

Amb el nostre servei de backup on-line, les seves còpies de seguretat estaran albergades en un entorn segur, ràpid i accessible. Amb aquest sistema vostè disposa d’una programació automàtica totalment personalitzable i podrà recuperar de forma fàcil i senzilla qualsevol còpia en el moment que ho necessiti.

Servidors virtuals

Si busques disposar de les teves dades i aplicacions en tot moment i en qualsevol lloc les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any amb rapidesa.